SHOWREEL

REFERANSER

"Strand Unikorn AS har benyttet CG Nord i flere store og små oppdrag. De har produsert en rekke reklamefilmer for oss til bruk både i sosiale medier og i større event. Samarbeidet fungerer meget bra. Selskapet er løsningsorienterte, har raske og effektive leveranser og god kompetanse. Vi er meget fornøyde."

 

Geir Karlsen

Markedssjef 

Strand Unikorn AS

"CG Nord har hjulpet oss med usminkede, praktiske filmer fra vår arbeidshverdag som har skapt engasjement for vårt firma og vår bransje! CG Nord kjenner bygg- og anleggsbransjen godt noe som gir rett fokus og god vinkling av filmene og presentasjonene! August og hans team ordner seg selv ute på våre fabrikker uten å forstyrre eller påvirke vår drift. De kommer med mange gode ideer og realiserer disse på en rask og god måte noe som har gjort at vi har økt antall følgere og rekkevidde på sosiale medier betraktelig!"

"

Øystein Bækkelien

Regionsjef (nord)

Betong Øst

"CG Nord Media med August i spissen er et spennende og fremoverlent firma. Dere tar utfordringer andre kanskje ikke andre tørr å stille opp på, og er ikke redde for å prøve noe nytt. Vi har meget god effekt av det dere gjør for oss. Vi i Ringsaker brannvesen er veldig glad for det gode samarbeidet vi har med dere."

 

Tommy Simensen

Avdelingsleder 

Ringsaker Brannvesen

"CG Nord er særdeles effektive, og vi får alltid mye ut av prosjektene vi samarbeider om. I tillegg til å være flinke i faget sitt, er de inspirerende å jobbe med."

 

Espen Syljuåsen

Norwegian Agro Machinery AS

"Vi har brukt CG Nord for å være mer synlige i markedet og dette har fungert utmerket. De stiller opp når vi trenger det, kommer med forslag og løsninger om vår markedsføring, samt at de sitter inne med mye kunnskap om dette. Aldri noe problem, og sluttresultatet er alltid knallbra!"

 

Tor Erik Dobloug

Dobloug Maskin AS

"Vi brukte CG Nord Media i forbindelse med intern og ekstern rekrutering og er meget fornøyd. De kom til avtalt tid og var svært effektive. Hyggelige og folk som er lett å prate med gjorde det som for mange var veldig uvant til en enkel og hyggelig prosess. Ferdig film ble levert kort tid etter, klar for annonsering på FB. Raskt levert til fornuftig pris!"

 

Eskild Wedvik

Direktør Innkjøp & Logistikk

BoligPartner AS

"Med å bruke CG Nord har det blitt enklere for oss å bli synlige ute i markedet! De stiller alltid opp og kommer med gode løsninger som har fungert bra for oss. God kvalitet, og supre folk gjør det til en svært positiv opplevelse å samarbeide med CG"

 

Espen Ødegård

Salgsleder

Sylinderakutten AS

"Før og etter! Vi startet opp en ny avdeling på Skedsmokorset i Mars 2018, etter ett par mnd drift kontaktet vi CG Nord Media for bistand vedrørende markedsføring. Det gikk nøyaktig 17 dager fra August og resten av teamet hadde begynt, til vi måtte be de roe ned markedsføringen pga. «for stor» ordretilgang. Dette tross ett edruelig budsjett! Tommel opp!"

Kristian Borud

Daglig leder

MB Stillas

syllinderroy.png
doblougmaskin.jpg
norgesfor.jpg
norwegianagro.jpg